30 November 2003, Behang slopen

Aangezien moeders met 1 van de honden naar een hondenshow ging, was de digitale camera niet beschikbaar. Daarom moet er maar iets aan inbeeldingsvermogen worden gebruikt. Echter was tevens een medewerker van me (m'n pa) ingepikt, hierdoor moest ik dus maar in m'n eentje aan het werk. Maar niet getreurt want er was voldoende te doen.
Als eerste de groote heater (hetelucht kanon) aangezet, om het een beetje behagelijk te maken. Mijn doel was om het behang in de voor en achterkamer los te halen. Als dit zou lukken, dan kon ik met m'n pa het volgende weekend direkt aan de slag met de plaaten. Na een aantal uren ploeteren was bijna al het behang eraf. Nog even alles opruimen en stofzuigen, en dan was het weer tijd voor 'n happie en een drankie.
Na de lunch de achterkamer, deze ging heel wat makkelijker. In deze kamer was gelukkig maar 1 laag vinylbehang. Alles ging redelijk vlot, nog even alles opruimen en aanzuigen en klaar. Ondertussen was het al ongeveer 7 uur s'avonds, tijd om dus maar eens terug te gaan naar het thuishonk. Alhoewel het niet veel werk lijkt, is het nog wel even doorwerken in je eentje, maar alles is in ider geval klaar voor het volgende weekend.
Deze keer niet zoveel verhaal, maar ja het is ook een beetje eentoonig werk. En ik wil voorlopig niet dat de lezer helemaal in slaap valt halverwege, dus laten we hopen dat er met de volgende episode van de verbouwing meer valt te beleven.