19 Oktober 2003, Containertje vollopen

Ergens rond 11:00 waren we d'r. M'n ma had de vorige dag de smaak al aardig te pakken, en kwam dus mee voor nog een ronde sloopplezier. Dus laten we hopen dat deze keer diverse gereedschappen het wel overleven.
Iedereen pakt 'n deel van het huis, het het gaat allemaal in 'n lekker tempo. De container begint al lekker gevult te raken. M'n pa ontkoppelt de radiatoren, zodat we mooie wandjes kunnen maken in de container. Hij moet immers wel een beetje goed volraken.
Na de lunch begint een maat van me, om de nieuwe stoppenkast er in te schroeven. Aangezien ik geen nutsvoorzieningen heb, en ze de electra komen aansluiten de volgens woensdag, moest dat dit weekend rond zijn. In het huis zitten verder nog geen leidingen welke we gebruiken, dus gewoon 2 bouwgroepen in de meter kast. De stoppenkast is lekker groot, zodat er eenvoudig in de toemost iets bij kan worden gezet. initieel zitten er 10 groepen in, inclusief de aardlek. En verder nog een bel-trafotjes. Aan het einde ziet het er allemaal piekfijn uit. Dus ik verwacht geen problemen met aansluiten.
Ondertussen slopen wij (de rest), het huis vrolijk leeg. Helaas begint het al weer vroeg donker te worden, en stoppen we rond een uurtje of 18:00. Ik had eigenlijk de container nog iets voller gewild, maar helaas. Hij zit voorlopig vol genoeg om z'n geld waard te zijn. Nog ff de container bij elkaar binden, en de dag heeft al weer lang genoeg geduurt.
Nu hebben we allemaal nog een weekje om te revalideren van de spierpijn voordat het volgende weekeinde zich aan gaat bieden. Want dan gaan we de tuin iets verder opruimen, en prioriteiten stellen voor wat betreft de rest van dit renovatie project.