18 Oktober 2003, Caravan scoren + Beetje Slopen

Op de vrijdag-ochtend was ik al om 7:30 aanwezing om de container in ontvangst te nemen. het was stervenskoud, en uiteraard kwam de container pas ergens richting 9:00. maar niet getreurt, ik was de trotse eigenaar (voor een weekend) van een 10m3 container. Hierin gaan we alles stoppen waar ik zwaar voor heb betaald, maar wat we nooit meer willen terugzien.

Op zaterdag ochtend moesten we ook al vroeg uit de veren. We gingen eerst 'n auto-ambulance ophalen, waarop we de caravan konden zetten. M'n pa en 2 maten gingen de caravan ophalen, terwijl ik met de dames in ossendrecht aan het sloopwerk ging beginnen. Overigens is de rede van de auto-ambulance, dat we het niet vertrouwen om de caravan direcht achter een auto te hangen zonder blijvende schade voor mede-weggebruikers.
Wat sloopwerk betreft was het vrij simpel. Alles wat al gesloopt was ging zowiezo de container in, en verder alles wat we niet nodig meer denken te hebben totdat het niet meer erin past. Wat slopen betreft kwam ik er al snel achter dat m'n ma een hoop opgekropte frustraties had. of praktischer gezegt, een steens muur van 3,5 bij 1,5 was binnen no-time weg. Echter heeft zij het zelfs gepresteerd om de stelen van mijn beide vuistjes (stevige hamers) te breken. We hadden zelf verwacht dat de heren in de loop v.d. middag wel terug zouden komen. Echter, richting 4-en hadden we nog steeds nx gehoort, en de auto-ambulance moest voor 18:00 terug zijn. Rond 16:30 kwamen ze gelukkig. Optisch was alles en iedereen nog ongedeert, dus dat was snel de caravan afladen, en snel die bak terug brengen. Gelukkig allemaal gehaalt. Toen we terugkwamen stond ie al in de achtertuin samen met het andere karretje (was voor pallets e.d.).
Einde van de dag, tijd om terug te gaan. De container was al 'n beetje gevult, en de caravan was heelhuids over gekomen.