12 Oktober 2003, Lichtelijk brakke zondag

11:00, deze keer wel op tijd :)
Aangezien we normaal op ons gat de hele week zitten, voelde ik (en diverse anderen ook), een licht brak en spiertrekkend gevoel over ons. Ik had besloten om de tuin nog iets verder op orde te krijgen, alleen dit klusje kon mijn pa zelf aan. (hij zou de tegels ff opnieuw leggen, zodat we niet over een paar maanden in een modderpoel rondlopen). Maar nu moest ik de rest nog bezighouden. Dus toch maar in het huis wat slopen, het plafond in de voorkamer.
Ondertussen ging ik "even" verse broodjes in putten halen. Een kleine miscalculatie helaas. er was daar een soort jaarmarkt. wat dus inhield dat ik dus dik 1 1/2 uur weg was. Toen ik terugkwam lag 't plafond er al gehaal uit, en hun handen jeukten nog steeds een beetje. Dus daar eerst maar een paar broodjes in gestopt, om de magen te stillen.
Na de lunch dan toch maar in het huis verder, de bovenverdieping. Ik dacht eerst zelf aan 1 kamertje slopen, helaas alweer een miscalculatie. enkele uurtjes later was het grootste gedeelte van de bovenverdieping netjes opgeruimt. Daarmee bedoelde ze, 1 boven verdieping op 1 stapel.
Kortom het volgende weekend zal er toch een groote allescontainer moeten komen. Ergens tussen 5 en 6 hebben we er maar een einde aangezet, dit voornamelijk aangezien er nog geen electra is, en de dagen steeds korter worden. Plus, bovenalles is er nu al veel meer gedaan als waar we eerst op hadden gehoopt. Dus tijd voor een welverdiende revallidatie gedurende de week.