11 Oktober 2003, Eerste dag van het eerste "echte" weekend

Om 11:00 Hadden we afgesproken, met de club vrienden. Echter als je ze bezig ziet met je bouwput, heb je soms wel twijfel over de woordkeuze "vrienden". Maar als je een ommelet wilt maken, moet je eerst een eitje breken, dus...
Anyways, Ik was eerst ff langs de bouwmarkt geweest voor 'n 230m2 aan isolatie platen te bestellen, voordat de subsidie de 16e vervalt. hierdoor kwamen we om 12:00 aan. Resultaat van hun alleen laten was, dat ze al zelf waren begonnen met de poort. Ergens deed me dit gevalletje een beetje denken aan de amstel reclame. :)
Na een lekkere bak koffie, zijn we aan de tuin begonnen. De bedoeling is om deze te ontwortelen. Achter inde tuin ontstond al vlot een aardige berg welke, het weekend ervoor verkregen zicht op de achter buren, al snel ontnam. Nog ff lunchen tussendoor, en rond 'n uurtje of vier lang mijn prive amazonewoud netjes opgestappelt achterin de tuin.
Dit was dus veel sneller als dat ik gedacht had, ik verwachte zelf dat hun 't hele weekend nodig zouden hebben. Dus ik kon er ff een nachtje over slapen wat ik het "demolition-team" morgen voor een werk moest geven.